Braća Lončarić osigurala Olimpijske igre: Naš san je ostvaren

Foto: HRT

Veslači Anton i Patrik Lončarić u dramatičnoj završnici utrke dvojca bez kormilara na Svjetskom prvenstvu u Beogradu osigurali su nastup na Olimpijskim igrama u Parizu iduće godine. Nakon što su cijelu utrku bili zadnji u uzbudljivoj su završnici za 16 stotinki sekunde prošli ciljem kao peti ispred Danaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Došli smo po olimpijsku normu i ostvarili smo je na malo blesav način. 0,16 sekundi. Utrka koju ne želim nikako ponavljati. Koga smo izbacili?! Brončane s Olimpijskih igara Dance. Puni smo emocija. Naš san je ostvaren. Sad imamo godinu dana za poboljšati se pa na tim Olimpijskim igrama u Parizu ostvariti što bolji rezultat. Damir Martin nas je pohvalio, s 23 godine idemo na Olimpijske igre u dvojcu. To stvarno treba snage, volje i želje i mi smo to pokazali, rekao je nakon utrke Anton Lončarić.

– Žao nam je što smo sve držali napeto. I nama je bilo napeto. Imamo dobar “finiš” i ludu glavu. Ne želimo mi biti u toj poziciji u kojoj smo bili zadnji na 1000 i na zadnjih 500 metara. Izvukli smo maksimalno iz sebe, ostvarili vrhunski rezultat. Dali smo sve, trebalo mi je pola sata, sat vremena da dođem sebi. Radili smo jako puno i moramo biti zahvalni treneru Toniju Urliću, Nikoli Braliću, braći Sinković, Branku Zemuniku i našem timu. Naravno velika zahvala roditeljima i obitelji koji su uvijek uz nas i bez kojih ovo ne bi bilo ostvarivo, rekao je Patrik Lončarić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.