Braniču Dinama pukla kost i čeka ga duga pauza

Foto: fah

Boško Šutalo stigao je u Dinamo iz Atalante za četiri milijuna eura u ljetnom prijelaznom roku i u posljednje vrijeme igrao je sve bolje, no sada je došla loša vijest iz Šibenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, stoper Modrih teško se ozlijedio nakon jednog duela u utakmici sedmog kola SuperSport HNL-a, odmah mu je pružena pomoć i izašao je iz igre, a Dinamo je objavio po završetku susreta kako se radi o frakturi kosti i rupturi ligamenata gležnja, piše HRT.

– Boško Šutalo večeras je na utakmici protiv Šibenika zadobio tešku ozljedu noge. Radi se o teškoj ozljedi s frakturom kosti i rupturama ligamenata gležnja. Našeg igrača nažalost čeka operacija, rehabilitacija i dulje izbivanje s terena. Boško, želimo ti brz oporavak i što brži povratak na teren! Nema predaje!, objavio je klub na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.