Site icon narod.hr

Brooklyn Netsi slavili u trećoj utakmici doigravanja, Bogdanović ubacio 19 koševa!

U subotu navečer odigrane su četiri utakmice prve runde doigravanja. U dvoboju odigranom u Barclays Centru između Brooklyn Netsa i Atlanta Hawksa slavila je domaća momčad s rezultatom 91:83. Gosti, kojima je pomoćni trener Neven Spahija, odigrali su jednu od lošijih utakmica ove sezone, a Netsi su to iskoristili i smanjili zaostatak u ukupnoj seriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kod domaćina najbolji su bili Brook Lopez s 22 poena i 13 skokova, Bojan Bogdanović s 19 poena, 3 skoka i 3 ukradene lopte i Thaddeus Young s 18 poena i 11 skokova. Posebno nas raduje nastavak sjajnih igara Bogdanovića, koji je sve bolji i u fazi obrane. Atlanta Hawksi vode 2-1 u seriji, a sljedeća utakmica također se igra u Barclays Centru i Netsi će imati priliku izjednačiti na 2-2 u seriji.

Milwaukee Bucksi su se spasili zasad. Pobjedu u ključnim trenutcima donio im je Jerryd Bayless polaganjem u zadnjoj sekundi utakmice. Bucksi su protiv Chicago Bullsa slavili s minimalnom prednošću 92:90. Bullsi vode 3-1 u seriji, a iduća utakmica igra se u domu Chicago Bullsa, United Center.


Golden State Warriorsi dobili su četiri puta zaredom protiv New Orleans Pelicansa te su tako postali prva momčad koja je izborila polufinale konferencije pobjedom 109:98. Stephen Curry opet je predvodio Warriorse do pobjede s 39 poena, 8 skokova i 9 asistencija. Uz njega je bio i nezamjenjivi Klay Thompson koji je ubacio 25 poena, a Draymond Green dodao je ‘samo’ tri manje, 22 poena, uz 10 skokova i 8 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj utakmici večeri Memphis Grizzlies savladali su na gostovanju u Portlandu, Trail Blazerse sa 115:109. Grizzliesi su tako poveli s 3-0 u seriji i samo jedan pobjeda dijeli ih od polufinala konferencije. Najbolji igrač Memphisa Marc Gasol još jednom je predvodio ‘Grizlije’, ovaj put s 25 ubačenih poena, uz koje je dodao i 7 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version