Brooklyn Netsi slavili u trećoj utakmici doigravanja, Bogdanović ubacio 19 koševa!

U subotu navečer odigrane su četiri utakmice prve runde doigravanja. U dvoboju odigranom u Barclays Centru između Brooklyn Netsa i Atlanta Hawksa slavila je domaća momčad s rezultatom 91:83. Gosti, kojima je pomoćni trener Neven Spahija, odigrali su jednu od lošijih utakmica ove sezone, a Netsi su to iskoristili i smanjili zaostatak u ukupnoj seriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

USA BASKETBALL NBA PLAYOFFS
Kod domaćina najbolji su bili Brook Lopez s 22 poena i 13 skokova, Bojan Bogdanović s 19 poena, 3 skoka i 3 ukradene lopte i Thaddeus Young s 18 poena i 11 skokova. Posebno nas raduje nastavak sjajnih igara Bogdanovića, koji je sve bolji i u fazi obrane. Atlanta Hawksi vode 2-1 u seriji, a sljedeća utakmica također se igra u Barclays Centru i Netsi će imati priliku izjednačiti na 2-2 u seriji.

Milwaukee Bucksi su se spasili zasad. Pobjedu u ključnim trenutcima donio im je Jerryd Bayless polaganjem u zadnjoj sekundi utakmice. Bucksi su protiv Chicago Bullsa slavili s minimalnom prednošću 92:90. Bullsi vode 3-1 u seriji, a iduća utakmica igra se u domu Chicago Bullsa, United Center.

USA BASKETBALL NBA PLAYOFFS
Golden State Warriorsi dobili su četiri puta zaredom protiv New Orleans Pelicansa te su tako postali prva momčad koja je izborila polufinale konferencije pobjedom 109:98. Stephen Curry opet je predvodio Warriorse do pobjede s 39 poena, 8 skokova i 9 asistencija. Uz njega je bio i nezamjenjivi Klay Thompson koji je ubacio 25 poena, a Draymond Green dodao je ‘samo’ tri manje, 22 poena, uz 10 skokova i 8 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj utakmici večeri Memphis Grizzlies savladali su na gostovanju u Portlandu, Trail Blazerse sa 115:109. Grizzliesi su tako poveli s 3-0 u seriji i samo jedan pobjeda dijeli ih od polufinala konferencije. Najbolji igrač Memphisa Marc Gasol još jednom je predvodio ‘Grizlije’, ovaj put s 25 ubačenih poena, uz koje je dodao i 7 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.