Inter savladao Romu u derbiju kola s 2:1

U derbiju 32. kola Serie A, Inter je u gostima na San Siru pobijedio Romu s 2-1 i tako došao na sedmo mjesto ljestvice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je poveo lijepim pogotkom Hernanesa u 15. minuti, a za Romu je izjednačio Radja Nainggolan (66). Dvije minute prije kraja Mauro Icardi je na asistenciju Lukasa Podolskog donio pobjedu Interu, a Roma je ubilježila tek četvrti poraz u prvenstvu. Marcelo Brozović je za Inter igrao do 71. minute, kada ga je zamijenio Mateo Kovačić.

“Kovačić je bio fantastičan iako je igrao samo 20 minuta. Ukoliko nastavi s ovakvim pristupom, može igrati gdje poželi, pitanje pozicije uopće neće biti važno” – rekao je trener Intera Roberto Mancini o našem reprezentativcu, prenosi portal Hrsport.net.

Ranije je Udinese slavio protiv AC Milana s 2-1, pa je slavni milanski klub sve dalje od mjesta koje bi ga odvelo u Europu. Udinese su do pobjede odveli pogoci Giampiera Pinzija (58) i Emmanuela Agyemang Badua (74), dok je za Milan smanjio Giampaolo Pazzini (88).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodi Juventus s 73 boda, rimski klubovi Lazio i Roma imaju 58 bodova, ali Lazio ima utakmicu manje od gradskog rivala. Inter je trenutno sedmi s 45 bodova, a Milan se nalazi na slabom 10. mjestu s tek 43 osvojena boda ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.