Brozović govorio o tetovažama i mladim igračima

Rijeka, 27.03.2021 - Kvalifikacijska utakmice za Svjetsko nogometno prvenstvo, Hrvatska - Cipar, na stadionu Rujevica. Na slici Marcelo Brozović. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Marcelo Brozović u Velikoj Gorici slovi za “domaćina” uoči sutrašnje prijateljske utakmice s Armenijom u njegovu susjedstvu pa je, uz izbornika Zlatka Dalića najavio dvoboj. Međutim, pitanja su počela s Belgijcima Lukakuom i De Bruyneom, objavljeno je na portalu hns-cff.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Lukakua je jako teško čuvati. Fizički je stvarno vrlo jak. Međutim, moramo dati sve od sebe, boriti se i to je to. A De Bruyne je, po mom mišljenju, među tri najbolja veznjaka na svijetu. Ima odličan udarac i pregled igre, zato i igra na tako visokoj razini. A Gorica… Velika je stvar za mene da igramo u mom gradu, nadam se da ćemo pobijediti.

Ističe kako igrače nije puno poremetio ostanak u Rovinju umjesto odlaska u kamp u Škotsku.

– Vidjeli smo nekoliko solucija koje su se nudile i odlučili smo da nam je najbolje ostati u Hrvatskoj, u Rovinju. Koliko možemo na Euru? Hrvatska može jako puno, ali, kao što smo vidjeli u tri posljednje utakmice, ako pristup nije pravi i ako nismo svi na sto posto, može biti problema. Najbitnije je okrenuti se prvim trima utakmicama na Europskom prvenstvu, a poslije ćemo vidjeti. Nova tetovaža ako uđemo u finale? Ne ako uđemo, nego ako osvojimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjeća se jako dobro, poslije naporne sezone imao je tek nekoliko dana odmora, no smatra da je to dovoljno.

– Od prvog dana treniramo jako dobro, a u momčadi vlada jako dobra atmosfera. Je l’ slušaju mlađi igrači? Nekad na treningu, ako nisu unutra sto posto, podviknemo na njih.

S Vedranom Ćorlukom godinama je dijelio svlačionicu, a sad mu je jedan od “šefova”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čarlija svi jako dobro znate, kakav je bio na terenu, takav je i sada kad je dio stožera. Riječ je o karakternom igraču, što god bi rekao, uvijek bi ga svi poslušali. Sigurno će nam biti od velike pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.