Site icon narod.hr

Bruno Marić podnio ostavku na mjesto šefa Sudačke komisije HNS-a!

Zagreb, 28.02.2024 - Konferncija za medije na kojoj je ispred Komisije nogometnih sudaca HNS-a o situacijama u VAR sobi za vijrme utakmice Varaždin - Hajduk i curenja VAR snimki, govorio predsjednik Komisije Bruno Marić. Na slici Bruno Marić. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Predsjednik Komisije nogometnih sudaca HNS-a Bruno Marić podnio je ostavku na dosadašnju dužnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Marić: Nezapamćeni pritisak, Hajduk nije oštećen

Dosadašnji predsjednik Komisije nogometnih sudaca HNS-a Bruno Marić podnio je ostavku na svoju dužnost te u razgovoru s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Marijanom Kustićem iznio osobne razloge zbog kojih je donio takvu odluku, objavio je HNS.

Predsjednik Kustić izrazio je razumijevanje za iznesene razloge te je ostavku prihvatio, a Izvršni odbor usvojio.

Podsjetimo, Marić je u srijedu održao konferenciju za medije na kojoj je poručio kako Hajduk nije oštećen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cenzurirane i fabricirane snimke koje su imali za cilj difamaciju i loše prikazivanje sudačke organizacije te posljedično HNS-a. Ovo promatramo kao nezapamćeni pritisak na hrvatske suce”, rekao je uvodno predsjednik Komisije nogometnih sudaca HNS-a, Bruno Marić.

> Jakobušić: Suci su odavno izgubili kredibilitet, sada je sve na Kustiću

Poslije toga uslijedile su brojne reakcije, a Torcida je objavila transparent s odsječenom glavom Brune Marića, koji je naknadno maknula. Hajduk je objavio dva videa u kojima je koristio riječi sudaca i Marića osobno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version