Bruno Petković zbog ozljede propušta okršaj s Hajdukom

Zagreb, 27.06.2020 - Utakmica 19. kola Prve HNL između Dinama i Osijeka. Na slici Bruno Petković iz Dinama. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Bruno Petković neće igrati ni protiv Hajduka. Iako to silno želi jer derbi je uvijek izazov, čak i kad se Modrima ne radi o presudnim bodovima. Petković će ostati pošteđen rizika jer koljeno treba oporaviti do kraja i tek ga potom podvrgnuti najvećim naporima. Takve su informacije i najave iz kluba sredinom tjedna, vjerojatno se ništa neće promijeniti do nedjelje, iako će to odlučiti klupski liječnici. Dinamo ovoga časa ne želi riskirati, Petković je previše vrijedan da bi ga izložili mogućnosti teže ozljede koja prijeti dok god nije fit, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić na raspolaganju zapravo ima samo još jednog klasičnog napadača, Sandra Kulenovića.

Osim toga, osim Petkovića, probleme s ozljedama imaju i Petar Stojanović i Marin Leovac, a njih bi mogli zamijeniti Moharrami i Moubandje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.