Ćiro otkrio što misli o povratku Zorana Mamića na klupu Dinama i o Tudorovoj poziciji u Hajduku

Foto: fah

Miroslav Ćiro Blažević u razgovoru za Večernji list govorio je o Igoru Tudoru i Zoranu Mamiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja mogu samo reći da je Zoran Mamić kao trener jedini pozvan da u ovom trenutku preuzme Dinamovu momčad. Zato što ima reference! Tko ih drugi ima, tko bi bio drugi kandidat? Kažete – ima trenera? Ima ih, ali Dinamo nije neka prćija”, jasan je Ćiro.

Pitali su ga je li Nenad Bjelica trebao otići iz Dinama.

“Neću ni to komentirati. Ja sam čovjek “na odlasku” i ne želim dirati u nešto što mi je svetinja. Tko zna koji su bili razlozi za to, znate li vi pojedinosti? Stoga ponavljam: Zoran Mamić jedino je rješenje za Dinamo! Ja ne gledam ni na što drugo, na anomalije, ja u njemu gledam trenera; ima iskustvo, napravio je s Dinamom rezultat, napravio je u Aziji rezultat”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je zatim i Tudora.

“To biste trebali njega pitati. On je temperamentan, on je i prepotentan i jako siguran u sebe, ali još nije dovoljno iskusan da bi shvatio da mi ovisimo o njima – o igračima. Hajduk ne može naći, koliko ja vidim, bolje rješenje od Tudora”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.