Budimir donio bod Osasuni protiv velikih rivala

Foto: fah

Ante Budimir zabio je gol vrijedan boda u lokalnom derbiju Athletic Bilbaa i Osasune koji je završio 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilbao je u vodstvo došao već u prvoj minuti preko Jona Morcilla, da bi Darko Brašanac izjednačio u 12. minuti. Domaći su bolje otvorili i drugo poluvrijeme te ponovno poveli golom Oihana Sanceta u 62. minuti. To su vodstvo čuvali do same završnice utakmice, a onda se ukazao Ante Budimir. Enric mu je ubacio s lijeve strane, a on glavom odlično pogodio dalji kut gola i donio bod svojoj momčadi.

Bilbao je osmi na tablici La Lige s 46 bodova, dok je Osasuna 12. s 41 bodom te je ovaj vikend i matematički osigurala ostanak u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.