Budimir: Minuta, pola sata, 90 minuta… bit ću spreman

Foto: HNS

Pred Antom Budimirom prvo je veliko natjecanje u dresu hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imao sam priliku biti na standardnim, klasičnim okupljanima, utakmicama, ali ovo je nešto drukčije. Biti od 0 do 24 sa suigračima, stožerom, sa svom ekipom koja je oko nas je posebno. Tek smo na početku, još će trajati. Vremena za upoznavanje ima. Jako se veselim tome.

Osasuna je sezonu završila na 11. mjestu španjolskog prvenstva, a Budimir je bio najbolji klupski strijelac s ukupno 12 golova u svim natjecanjima. Sedam je golova postigao glavom čime je najbolji strijelac Primere u toj kategoriji.

–  Imamo jako puno kvalitetnih igrača u ofenzivnom dijelu. Konkurencija? Svi imamo isti cilj, hoćemo biti na maksimumu, želimo imati svoj udio u ekipi. Gledam na to da treniram, probam biti u što boljem izdanju i naravno poštujemo sve odluke izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što očekuje od nastupa na Europskom prvenstvu?

– Očekujem da uđemo u Euro kompaktni, s idejom da znamo što želimo. Vjerujem u našu ekipu, vjerujem da možemo proći skupinu i nakon toga svašta se može desiti. Najbitnije kroz pripreme i pripremne utakmice je da se što bolje upoznamo i što bolje izvježbamo detalje da 13.6. budemo pravi. Tu sam unutar 26 igrača koji imaju privilegiju tu biti. Opet kažem, nastojim biti spreman, za ono što me čeka da budem pravi. Što je to? Ne znam i ne želim se zamarati. Minuta, pola sata, 90… želim biti spreman za ono što će doći, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.