Nakon Modrića stiže još loših vijesti: Budimir propušta Rusiju

Velika Gorica, 31.05.2021 - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije uoci prijateljske nogometne utakmice Hrvatska - Armenija u Velikoj Gorici. Na slici Šime Vrsaljko, Dominik Livakovic, izbornik Zlatko Dalic, Luka Modric, Ante Rebic, Ante Budimir. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Napadač hrvatske reprezentacije i Osasune, Ante Budimir, neće se priključiti svjetskim doprvacima u Moskvi te će propustiti barem utakmicu protiv Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Magnetska rezonancija potvrdila je ozljedu prepone kod Ante Budimira, a u konzultaciji liječničkih službi Osasune i hrvatske reprezentacije procijenjeno je da Budimir ne može konkurirati za utakmicu u Moskvi 1. rujna.

Liječnici će nastaviti pratiti Budimirovo stanje te će prema tomu odlučiti može li se 30-godišnji napadač pridružiti Vatrenima u Bratislavi za utakmicu protiv Slovačke 4. rujna ili eventualno u Splitu za utakmicu protiv Slovenije 7. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.