Burić: ‘Od kada sam došao u Hajduk nisam dobio pravu šansu’

Foto: fah

Nogometaši Hajduka završavaju prvi dio sezone Prve HNL utakmicom 19. kola protiv Istre 1961 na domaćem terenu. Susret se igra u nedjelju od 17.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener splitske momčadi Damir Burić na konferenciji za novinare istaknuo je dobru atmosferu u momčadi, no morao se osvrnuti i na sve češće natpise u medijima i među navijačima koji traže njegovu smjenu.

Prije nekoliko dana predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić u izjavi javnosti obznanio je kako klub neće donositi ishitrene odluke.

– Ja sam profesionalac i radim svoj posao, bez obzira na sve komentare. Meni je totalni fokus na momčad, rad te se to neće mijenjati. Ja ću ostati svoj. To mi još više dajem motivacije da izdržim sve i pokažem momcima kako se s tim nositi, rekao je Burić dodavši kako je pitanje o tome hoće li biti trener i nakon utakmice protiv Istre postavljeno krivoj osobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burić kaže da nikakvih razgovora s predsjednikom nije bilo, no istaknuo kako je tijekom cijele sezone bilo ‘svega’ u klubu.

– Od prvog trenutka je bila neka destrukcija i pravu šansu od prvog dana kada sam došao u Hajduk nisam dobio, bez obzira na pobjede. Ja nisam osjetio dobrodošlicu, a vi ste vidjeli momčad koja je bila prva, dugo se borila za vrh. Pored svega je bilo bušenje na sve strane. Ja sam to prihvatio kao normalno i tako ću nastaviti, kazao je, između ostalog na konferenciji za medije, trener splitske momčadi, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.