Čačić: Bojim li se otkaza? Imam previše godina…

Foto: fah

Trener Dinama Ante Čačić kazao je nakon poraza od Istre 1961 u zaostaloj utakmici 12. kola SuperSport HNL-a da su težili dobrom rezultatu, no nisu iskoristili prilike te je na kraju došao poraz u zadnjoj minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da je teško igrati Dinamu na ovakvim podlogama protiv momčadi koje se većinom brane.

– Dinamo igra većinom protiv ekipa koje igraju na kontranapade, a lakše se braniti na takvim podlogama, lopta ne sluša. Imali smo cijelu utakmicu dominaciju, prvo poluvrijeme smo imali čiste prilike, a kad ne zabiješ, dogodi se ovo što se dogodilo nama. Moramo se konsolidirati i pripremiti za Rijeku. Ne mogu biti zadovoljan, u tri utakmice smo uzeli samo jedan bod, rekao je Čačić nakon utakmice.

Kazao je da njegovoj momčadi fali realizacije iako su imali dobrih situacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kod kornera i prekida nam nedostaje nešto više, malo više odlučnosti i hrabrosti. Pogotovo na ovakvim terenima, teško se s loptom uvijek uštetati u gol. Htjeli smo, angažman je bio dobar, ali izvedba na kraju nije polučila rezultat, kazao je Čačić.

Priznao je da se momčad nalazi u rezultatskoj krizi jer su osvojili samo bod u tri utakmice.

Utakmicu na Drosini sudio je 27-godišnji Mateo Erceg, kojem je to bila premijera u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne volim komentirati suce, ali da se na Dinamu uče, to mi nije previše jasno, rekao je Čačić.

Na pitanje da li se boji otkaza, odgovorio je:

– Čega da se bojim? Imam previše godina. Zna se čega se bojim najviše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da će rado porazgovarati s Darijem Šimićem kad on potpiše ugovor i kada se će znati njegov dijapazon u klubu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.