Čačić: Da ima prostora za napredak, to je evidentno

Foto: fah

Dinamo je u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka u Bugarskoj s 2:1 slavio protiv Ludogorca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekao sam da ćemo nastojati doći do dobrog rezultata, rekao sam da rezultat može otići na obje strane. Radi se o jako dobrim ekipama, Ludogorec je to pokazao. Mi smo na kraju došli do zaslužene pobjede, ponavljam, ništa nije gotovo. Vidjeli smo jako dobar Ludogorec koji se nakon dva primljena gola vratio u utakmicu. Napravili su nekoliko dobrih stvari, ali u tome smo im i mi olakšali”, rekao je nakon utakmice trener Dinama Ante Čačić.

“Što Dinamo mora popraviti u sljedećoj utakmici? E pa to ne smijem javno iznositi ono što vidim. To su stvari koje ću nastojati kroz treninge i razgovore korigirati, ali da ima prostora za napredak, to je evidentno”, rekao je Čačić pa dodao:

“Bili su baš opasni na terenu koji im odgovara, u ovom ambijentu. Bili su tečni u igri, rastrčani, raznovrsni u završnici, imali su puno pokušaja izvana Pokazali su da se radi o kvalitetnoj ekipi. Mi smo nakon 2:0 trebali iskoristiti to vodstvo, biti mirniji, bolje čuvati loptu, nismo to činili i vratili su se u igru nakon tog gola. Na kraju, moramo biti zadovoljni”, rekao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.