Trener Ludogoreca: ‘Dinamo je kvalitetna momčad koja iskoristi svoje prilike’

Foto: nkmaribor.com

Ludogorec za tjedan dana može preokrenuti rezultat protiv Dinama, koji je u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka u Bugarskoj s 2:1 slavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam zadovoljan rezultatom… Imali smo priliku na početku utakmice pa nakon toga primili dva gola. Nastavili smo se boriti, ali nismo imali sreće”, komentirao je trener Ludogorca Ante Šimundža.

“Dinamo je kvalitetna momčad koja iskoristi svoje prilike. Zaslužili smo remi, imali smo toliko prilika u drugom poluvremenu… Bitno je da smo pokazali kvalitetu i stvarali šanse. Ako tako odigramo i u uzvratu, možemo proći.”

“Imali smo loših prvih desetak minuta, a onda smo se uspjeli vratiti. Dobro je da smo zabili taj gol. Bit će teško u uzvratu, ali Dinamo nije nepobjediv”, rekao je krilni nogometaš Kiril Despodov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.