Čačić o borbi za naslov: Očito da pritisak radi svoje

Foto: fah

Kandidati za naslov prvaka Hrvatske, Dinamo i Osijek u svojim su susretima 33. kola igranima u nedjelju osvojili samo po bod, Dinamo je kao gost igrao 1-1 s Lokomotivom, dok je Osijek na svom terenu igrao 2-2 s Istrom 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiša u Zagrebu uoči početka poremetila je planove igračima u Kranjčevićevoj.

– Nismo se dobro adaptirali na uvjete, dozvolili smo Lokomotivi da bude dominantnija u prvom poluvremenu. Mi smo bili daleko od igrača, oni su imali posjed, bili su i opasni. Nakon naše greške poveli su, a onda se teško vraćati protiv jedne ovako organizirane ekipe. Trudili smo se, ali smo imali previše individualnih grešaka. Premalo prilika smo napravili, no na kraju taj bod vrijedi zbog načina na koji se utakmica razvijala. Bilo je dosta nervoze, bili smo i previše ishitreni, nismo imali dovoljno mirnoće blizu gola. Čestitke domaćinu na zalaganju, moramo se okrenuti nadolazećem susretu, i dalje je sve u našim rukama.ić nakon utakmice u Zagrebu pa je dodao:

– Imali smo kriva dodavanja iz čistih situacija. Loše smo ušli u utakmicu, a onda smo bili nervozni i preskakali liniji. Nismo s dovoljnim brojem igračima prilazili lopti, utakmica je bila rastrgana i sadržajno skromna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri kola prije kraja vodeći Dinamo ima 70 bodova, četiri više od drugog Hajduka, a pet više od trećeg Osijeka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.