Čačić: Ovo je tek prvo poluvrijeme sa Salzburgom

Foto: fah

Nogometaši Dinama bili su vidno razočarani nakon minimalnog 1:0 poraza kod RB Salzburga u 3. kolu Lige prvaka. Razočaran je bio i trener Modrih Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Vjerojatno je bilo zaleđe, sjetimo se utakmice u Zagrebu kada je Chelsea zabio gol. Na kraju krajeva, naravno da ti je žao, ali ako je bilo zaleđe, bilo je zaleđe.

Osvrnuo se na utakmicu.

– Ovo je prvo poluvrijeme sa Salzburgom, mislim da ćemo izvući pouke. Imali smo dosta tehničkih pogrešaka. Prvo poluvrijeme smo dobro stajali i izlazili, imali smo dobar izlazak Ivanušeca i Ademija glavom. U drugom poluvremenu oni su bili goropadniji, nismo bili mirni u pasu, pogodio nas je taj kazneni udarac. Imali smo mogućnost poravnati kada je Drmić bio sam pred vratarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teško mi je priznati, nijanse odlučuju, ovo je Liga prvaka. Nakon ove ćemo utakmice biti pametniji, nitko se nije ozlijedio. Ako ćemo biti učinkovitiji, bit će dobro. Rekao sam da bih bio zadovoljan s 50% skora u dvije utakmice. Idemo po tri boda u Zagrebu, dodaje trener Čačić.

– Dva gostovanja, tri boda, imamo dva domaćinstva i jedno gostovanje. Dinamo je i danas dobro igrao, igrao je dobro i u Milanu, moramo gledati prema naprijed, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.