Ćaleta-Car i Lovro Majer o svojim prvim pogocima za reprezentaciju

Foto: HNS

Hrvatska je ostvarila jednu od rezultatski najvećih pobjeda u povijesti. Završilo je 7:1, a dva je pogotka zabio Lovro Majer, dok su po jedan postigli Ivan Perišić, Duje Ćaleta-Car, Mario Pašalić, Luka Modrić i Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je komentirao Duje Ćaleta-Car, koji je nakon izlaska Luke Modrića nosio kapetansku traku reprezentacije prvi put u karijeri.

“Biti kapetan je stvarno fenomenalan osjećaj. Zahvalio bih svima, i izborniku i suigračima na ovoj časti. Zadovoljstvo mi je biti kapetan svoje države. Nadam se da sam ispunio očekivanja i da je ovo jedna od mnogih takvih utakmica”, rekao je.

“Zabio sam prvi gol za reprezentaciju pa je i zbog toga posebna utakmica za mene. Očekivali smo bolju utakmicu s njihove strane, no mi smo bili razigrani i koncentrirani. Zabili smo ključne golove na kraju prvog poluvremena. Pritiskali smo ih naprijed jer smo znali da su to slabi, a u drugom poluvremenu smo samo odradili posao. Čeka nas Rusija, Poljud je rasprodan i veselimo se tome. Idemo se odmoriti i dobro pripremiti. Igramo doma i nadamo se da pred našom publikom možemo izboriti plasman u Katar”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je pred kamere stao Lovro Majer.

“Zadovoljni smo. Ispunili smo sve zadatke koje smo si postavili. Bili smo agresivni, iskoristili smo njihove greške i odigrali točno kako smo zamislili. Jako sam sretan, i u klubu sam ulovio ritam. Osjećam se jako dobro, usudio bih se reći i bolje nego ikad. Sretan sam što sam na terenu i igram 90 minuta te što mogu pomoći reprezentaciji. Sretan sam i zbog dva gola, naravno. U nedjelju nas čeka velika utakmica i mislim da smo spremni”, rekao je pa dodao:

“Mislim da je naša najveća prednost što će biti pun stadion. Ako odigramo pravu utakmicu i opet budemo agresivni očekujemo pozitivan ishod i vjerujem da ćemo se kvalificirati na Svjetsko prvenstvo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.