Ćaleta-Car: “Ne bude li Lovrena, bit će to veliki hendikep”

Foto: fah

– Sve nas je sve iznenadilo ovo s Dejanom, iako mislim još ne treba ništa ga otpisivati, rekao je Duje Ćaleta-Car nakon što je standardni stoper hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren propustio trening u petak poslijepodne na pripremama reprezentacije za odlazak na EURO u Rovinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Možda još ima dovoljno vremena da se oporavi. Svi znamo koliko nam on znači, pogotovo na terenu, njegovo znanje, iskustvo, i u svlačionici, kakav je motivator i lider. Sigurno da bi za nas bio ogroman hendikep da Lovren ne bude išao. Ako tako bude, ja mu želim da se što prije oporavi. Što se tiče mene, ja sam tu, spreman. Imam dobru sezonu iza sebe. Fizički se dobro osjećam, sigurno bolje nego prije tri godine kad je bilo za Rusiju. Mislim da sam ozbiljniji sad, da sam napredovao u svakom nogometnom smislu. Ako bude trebalo, ja sam tu, spreman sam i to je to, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.