Ćamila iz Mostara sjajno igra za Hrvatsku: ‘U Hrvatskoj sam provela najljepše godine života’

Foto: fah

Ćamila Mičijević, hrvatska rukometašica rodom iz Mostara, je za portal Klix.ba govorila je o dosadašnjim rezultatima, ali i odlukama iz prošlosti kada je odlučila igrati u dresu Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U ovom trenutku je dosta nezahvalno pričati na temu ženske rukometne reprezentacije BiH, ali ja sam osoba čistih stavova koja odluke nikada ne donosi naglo. Kad sam imala priliku zaigrati za reprezentaciju Hrvatske, dobro sam razmislila i shvatila da to zaista želim”, rekla je Mostarka pa dodala:

“S druge strane, naravno da me je ranije pogađa činjenica da ne mogu igrati za “moju” reprezentaciju, za državu u kojoj su rođeni moj otac i djed, ali tako je i opet kažem, složit ćete se sa mnom, svi moramo tražiti najbolje mogućnosti za svoju svijetlu budućnost i donositi prave odluke. Učinila sam to i nikada se nisam pokajala, u Hrvatskoj sam provela najljepše godine života i zavoljela tu državu kao da je moja. Na kraju, valjda je dovoljno da se tako i osjećam. Što se tiče rukometa u BiH, naravno da nisam zadovoljna ni muškim ni ženskim rukometom, ali to je ipak tema o kojoj ne bih pričala”, zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.