Carević: Petkovićeva utakmica sezone, Šubićevac nije bezopasan

carević
Foto: snimka zaslona

Iza nas je 34. kolo 1. HNL-a, lako bi se moglo pokazati ključno kolo u borbi za naslov prvaka. Odigrana su dva derbija, Hajduk je na Rujevici pobijedio Rijeku s 3:0, a Dinamo na Maksimiru identičnim rezultatom Osijek, najvećeg gubitnika ovog kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dinamo je korak bliže naslovu, ali ništa nije gotovo. Ni Rijeka ni Osijek nisu pružili dobar otpor Hajduku, odnosno Dinamu. Očekivali smo veći otpor Rijeke i Osijeka, izvedba im nije bila na nivou, Dinamo i Hajduk su prelagano pobijedili, prokomentirao je Mario Carević u emisiji Stadion.

– Suđenje je bilo vrlo dobro, pogotovo s obzirom na visoke uloge, tako da nećemo previše o njemu pričati, rekao je u uvodu Marijo Strahonja.

Veliki povratak Petkovića u možda ključnoj pobjedi Dinama

– Dinamo je imao kontrolu od početka, imalu su autoritativan nastup, iako Osijek nije loše ušao u utakmicu, no presjekao ih je gol i onda isključenje. Dinamo je bio puno bolji, aktivniji, pogotovo u napadu, zasluženo su pobijedili, misli Carević i nastavlja o najboljem igraču utakmice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Petković je odigrao najbolju utakmicu u ovom prvenstvu, Čačić ga je odmorio i onda vratio u prvih 11, a on mu je to na najbolji način vratio.

– Iznimno talentiran je Špikić, čekao je svoju priliku. No on je mlad igrač i iskoristio je svoju priliku na ovoj utakmici, kaže.

– Čačić je na samom početku rekao da Dinamo treba igrati 4-2-31 ili 4-3-3 sustav, da Dinamo nije radio selekciju za 3-5-2, on je uvjeren u to i to se stvarno dobro pokazalo, stavio je igrače na njihove prave pozicije i to se pokazalo dobrim. Oršić je kod Kopića nekad igrao beka, što ima neke logike, no ipak vidimo da je puno produktivniji kad je bliže napadu, smatra Carević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.