Carrillo: Danas kažem doviđenja, ali jedan dio mene će uvijek pripadati Hajduku

Foto: fah

Hajduk je u ponedjeljak objavio da Joan Carrillo više nije trener prve momčadi, a sada se javio i on sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Danas je tužan dan za mene jer napuštam Hajduk. Klub je tako odlučio i to poštujem, iako osjećam da imam snagu i energiju za naći izlaz iz ove situacije. Zahvalan sam i bilo je zadovoljstvo biti trener Hajduka. Bila mi je čast i ponosan sam na to. Želim zahvaliti svim igračima, ljudima u Klubu, stručnom stožeru, gradu koji je moju obitelj i mene prihvatio kao da smo njihovi. Bio sam vrlo sretan ovdje, a posebnu zahvalu upućujem navijačima. Nikad im neću moći zahvaliti za ljubav i emociju koju su mi pružili. Hvala Hajduku koji mi je pružio priliku. Rastanci nisu lagani, ali postigli smo dogovor u kojem Klub nije oštećen. Danas kažem doviđenja, ali jedan dio mene će uvijek pripadati Hajduku. Hajduk živi vječno,” stoji na službenoj stranici Hajduka.

O smjeni trenera se još jednom oglasio i predjednik Uprave Hajduka Ivan Kos.

“Zahvaljujemo mu se na svemu učinjenom, otkako je u zahtjevnom trenutku prošle godine preuzeo ulogu prvog trenera. Momčad je pod njegovim vodstvom odlično izgledala na proljeće kao i u kvalifikacijama za Europsku ligu. Na žalost situacija u kojoj se nalazimo, serija lošijih rezultata i veliki zaostatak za vodećom momčadi uvjetovali su da moramo potražiti druga rješenja. Želimo mu uspjeh u daljnjoj karijeri, a Hajduku će uvijek biti drag gost,” poručio je Kos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.