Kako će se odlazak Zinedine Zidanea iz Reala odraziti na status Modrića i Kovačića?

Foto: fah

Hoće li odlazak uspješnog trenera Zinedine Zidanea iz Reala utjecati na izgled momčadi u idućoj sezoni?  Neki tvrde kako je prvak Europe pred ”generalkom”, odnosno, potpunom rekonstrukcijom momčadi, čak je i zaštitni znak kraljevskog kluba, Cristiano Ronaldo, nakon pobjede u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola najavio odlazak. Navodno bi ga trebao zamijeniti Neymar, koji je nezadovoljan stanjem u PSG-u te odnosom navijača prema njemu. Kako će odlazak Zinedine Zidanea utjecati na hrvatske nogometaše u Realu, Luke Modrića te Matea Kovačića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno se za Kovačića zanima talijanski prvak Juventus, dok danas Marca, inače medij usko povezan s Realom, donosi informaciju o mogućem transferu Kovačića u Schalke, za koji igra, doduše jako malo, još jedan hrvatski reprezentativac, Marko Pjaca. U više je navrata Kovačić izrazio želju za ostankom u Madridu, međutim, još uvijek nije izborio mjesto u prvoj postavi.  Postavlja se, dakle, pitanje hoće li neki igrači Reala slijediti bivšeg trenera?

Kad smo kod Schalkea recimo kako klub iz Gelsenkirchena sljedeće sezone igra Ligu prvaka te traže zamjenu za Goretzku, koji prelazi u redove Bayerna našeg trenera Nike Kovača.  Kovačić bi bio ta zamjena jer mu ni novi trener neće moći jamčiti veću minutažu. Hrvatski reprezentativac napokon želi igrati, iako mnogi tvrde da mora znatno popraviti igru prema natrag, što se vidjelo i na utakmici Hrvatska – Brazil, kada je pad koncentracije Matea Kovačića te majstorstvo Neymara omogućio prvi pogodak višestrukog prvaka svijeta.

Podsjetimo, ugovor Matea Kovačića s Realom traje do 2021. godine, na Santiago Bernabeu je došao uz Intera za 40 milijuna eura te je u razdoblju od dolaska do danas s klubom osvojio tri Lige prvaka, ali u finalu nije zaigrao ni minute, što je za njega veliko razočarenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.