‘Centralna hrvatska figura’: Luka Modrić na meti njemačkog Bayerna?

Foto: fah

O igrama Vatrenih na Europskom prvenstvu ovisi ne samo uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije nego i transfer igrača koji su dio hrvatske nacionalne momčadi. Iako Hrvatska zbog poznatih, i ne baš ugodnih, okolnosti nije pobijedila Češku u St. Etienneu dojam o igri naše reprezentacije je više nego povoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno su na meti velikih klubova Luka Modrić, Ivan Perišić, Marcelo Brozović… Iako svi oni, poglavito Luka, već igraju za velike klubove. Tko je veći od Reala?

Real Luku ne bi pustio ovog ljeta?

Navodno je za ponajboljeg igrača Reala, Luku Modrića, zainteresiran Bayern, kultni njemački klub iz Münchena koji slaže kadrovsku križaljku kojom želi vratiti primat u europskom nogometu već iduće sezone. Bayernu kronično nedostaje playmaker Modrićevog kalibra. Nažalost po Nijemce gotovo je nemoguće da bi se Real već ovog ljeta odrekao 31-godišnjeg Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački TZ je otkrio da da Bayern prati čak šest igrača s Eura kako bi neke od njih angažirao, Luka Modrić, procijenjen na 50 milijuna eura, najskuplji je među njima. Naravno, ovakve spekulacije treba uzeti s rezervom, u sam osvit Europskog prvenstva u Francuskoj pisalo se o Vedranu Ćorluki kao o sigurnoj akviziciji Bayerna, što se, barem zasad, izjalovilo.

Nijemci hvale Modrića, žele i Payeta?

Nijemci hvale Modrića te ga nazivaju Realovom superzvijezdom koja je centralna figura Hrvatske na Euru, nažalost, Luka ipak neće zaigrati protiv europskih prvaka Španjolaca večeras u Bordeauxu, što je hendikep koji će Hrvatske teško nadoknaditi bez obzira na jaku klupu koju na raspolaganju ima izbornik Ante Čačić. Luku Modrića je u ovom trenutku teško zamijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svojevrsnoj listi Bayerna su Dimitri Payet, Marek Hamšik, Graziano Pellè, Yann Sommer i Elseid Hysaj. Francuz Payet je zvijezda dosadašnjeg dijela Eura, ne čudi stoga da se za prvog igrača Bilićevog West Hama zanima klub koji ima najveće moguće ambicije u europskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.