Cernogoraz europski prvak u trapu

Foto: fah

Hrvatski strijelac Giovanni Cernogoraz (40) po drugi je put u karijeri osvojio naslov europskog prvaka u trapu na EP u Osijeku i to mjesec dana nakon što je postao svjetski prvak u toj disciplini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cernogoraz, koji je prvi naslov europskog prvaka osvojio 2012. godine u Larnaki, a iste je te godine ostvario i najveći uspjeh u karijeri postavši olimpijski pobjednik u Londonu, briljirao je u finalu u kojem je pogodio 48 od 50 meta.

Prije mjesec dana Cernogoraz je stigao do svjetskog zlata u Bakuu.

U finale u Osijeku Cernogoraz je ušao kao šesti iz kvalifikacija u kojima je pogodio 122 mete. Sjajan je u kvalifikacijama bio Francuz Sebastian Guerrero koji je imao svih 125 pogodaka, po 124 pogotka imali su Talijani Mauro De Filippis i Giovanni Pellielo, a u finalu će još sudjelovati Talijan Massimo Fabbrizi i Francuz Clement Bourgue s po 123 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anton Glasnović je završio na osmom mjestu sa 121 pogotkom, dok je Josip Glasnović ostao 49. sa 117 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.