Červar se zahvalio Vuglaču i Bećiriju, naknadno pozvan Buntić

Foto: fah

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Lino Červar se nakon završetka priprema u Ivanić-Gradu zahvalio dvojici igrača, Mariju Vuglaču i Kristianu Bećiriju, pa će se na okupljanju reprezentacije prvog dana 2018. godine uoči treće faze priprema za Europsko prvenstvo kojemu će Hrvatska biti domaćin (12-28. siječnja) naći 22 igrača, među kojima i naknadno pozvani Denis Buntić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Već prije je zbog ozljede otpao Mario Vuglač, a u nastavku priprema neće biti ni Kristiana Bećirija. U Split na završne pripreme ide 22 igrača, a tada će nam se priključiti i Denis Buntić. Kompletni ćemo nastaviti s dobrim radom, ali u nešto drugačijem obliku. Čekamo pripremnu utakmicu protiv Crne Gore, a kroz sve dane ćemo se pripremati za prvi susret na Europskom prvenstvu protiv Srbije te za ostale protivnike u skupini”, izjavio je izbornik Červar.

Posljednju fazu priprema Hrvatska će odraditi u Splitu.

“Na kraju drugog dijela priprema mogu reći da sam zadovoljan sa svime. Momci su s puno posvećenosti i strasti odrađivali treninge, a i napokon su nam se priključili i ‘Nijemci’. Tako trebamo nastaviti i u posljednjem ciklusu priprema. Jedva čekamo doći u Split”, dodao je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom posljednje faze priprema reprezentativce očekuje borba za 16 mjesta koja vode na EP, a izborniku Červaru će u odlučivanju pomoći i pripremna utakmica protiv Crne Gore 5. siječnja u Spaladium Areni (20.30 sati). Sredstva prikupljena od ulaznica za tu utakmicu bit će donirana Klinici dječje kirurgije KBC-a Split.

Popis reprezentativaca za posljednju fazu priprema:
Ivan Stevanović (Kadetten Schaffhausen), Ivan Pešić (Meškov Brest), Mirko Alilović (Veszprem), Zlatko Horvat (PPD Zagreb), Ivan Čupić (Vardar), Manuel Štrlek (Kielce), Lovro Mihić (Wisla Plock), Marino Marić (Melsungen), Željko Musa (Magdeburg), Tin Kontrec (PPD Zagreb), Igor Vori (PPD Zagreb), Jakov Gojun (Fuchse Berlin), Halil Jaganjac (Metalurg), Marko Mamić (Kielce), Stipe Mandalinić (Fuchse Berlin), Domagoj Duvnjak (Kiel), Igor Karačić (Vardar), Luka Cindrić (Vardar), Marko Kopljar (Fuchse Berlin), Luka Stepančić (Paris Saint-Germain), Šime Ivić (Wisla Plock), Denis Buntić (Pick Szeged)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.