Chelsea, Liverpool i Manchester City upisali pobjede

epa09599786 Players of Chelsea celebrate after scoring a goal during the UEFA Champions League group H soccer match between Chelsea FC and Juventus FC in London, Britain, 23 November 2021. EPA/Facundo Arrizabalaga

Chelsea je svladao Watford (2:1), Liverpool je nadigrao gradskog rivala Everton (4:1), dok je Manchester City stigao do bodova protiv Aston Ville (2:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je susret nastavljen, Mount (30′) je doveo Chelsea u prednost, ali neposredno pred odlazak na odmor poravnao je Dennis (43′). Ipak, Chelsea je stigao do tri boda zahvaljujući pričuvi Ziyechu (73′). Mateo Kovačić zbog ozljede mišića nije konkurirao za nastup u momčadi Chelseaja.

Liverpool je stigao do dva gola prednosti preciznim udarcima Hendersona (9′) i Salaha (19′), a nadu domaćim navijačima vratio je Gray (38′) pred kraj prvog poluvremena. Tu nadu utišao je svojim drugim golom Salah (64′), da bi konačni rezultat postavio Diogo Jota (79′).

West Ham United kao domaćin je igrao 1:1 protiv Brighton and Hove Albiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je četvrti na ljestvici s 24 boda, dok je Brighton sedmi s 19 bodova. Nikola Vlašić ostao je na klupi West Hama.

West Ham i Dinamo igrat će u 6. kolu Europa lige 9. prosinca. Prije tog dvoboja West Ham je osigurao prvo mjesto u skupini s 13 bodova, Dinamo je drugi sa sedam, treći Genk ima pet, a četvrti Rapid tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.