Čilić: “Mađari igraju jako dobro, moramo biti maksimalno oprezni”

Torino, 21.11.2021. - Marin Čilić na popodnevnom treningu hrvatske Davis cup reprezentacije u Torinu. Na slici Marin Čilić. foto HINA/ HTS/ Mario ĆUŽIĆ/ ml

Hrvatska reprezentacija je sjajno otvorila nastup na završnom turniru Davis Cupa pobijedivši Australiju u Torinu sa 3-0, a sutra je čeka ogled protiv Mađara. Hrvatska je veliki favorit u ovom dvoboju kojeg je najavio naš najbolji tenisač Marin Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekuje nas bitan meč protiv Mađara. U svakom slučaju moramo se pripremiti najbolje što možemo. Na papiru izgledaju Mađari kao slabija reprezentacija od Australije, ali trenutno su u vodstvu ispred Australije 1:0. Njihov drugi igrač je dobio Millmana. Može zvučati kao iznenađenje, ali dečki igraju jako dobro. Moramo biti maksimalno oprezni i potpuno motivirani kao prvog dana protiv Australije i nadamo se pobjedi, rekao je Marin na pitanje o kvaliteti Mađara.

Čilić nije htio nagađati tko nam može biti idući protivnik, naglasio je kako je fokus na Mađarima i kako očekuje pobjedu:

– Zasad je apsolutni fokus na naš sljedeći meč, teško je raditi cijele kombinacije. Talijani su odigrali fantastično protiv Amerikanaca. Oni su prvi favoriti za osvajanje te skupine. Za nas ostaje borba da potvrdimo prvo mjesto. Fizički se dobro osjećamo i nadam se da će sutra biti još jedan super dan, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.