Ćiro Blažević ponovno u svom elementu: Napao Čačića, Mamića, Šukera…

ćiro blažević
Foto: fah

Miroslav Ćiro Blažević gostovao je u emisiji Sport nedjeljom te je progovorio o svemu, od Dinama, Hajduka, Rijeke, HNL-a, reprezentacije, Zdravka Mamića…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi koji zagovaraju učinak reprezentacije, reći će: ‘Pa mi smo prvi’. No, imamo puno razloga za brigu nakon katastrofalnog rezultata na Islandu. Prijeti nam da ne odemo na SP u Rusiji… Imamo momčad da budemo prvaci svijeta”, rekao je.

“Čačić je Mamićev ljubimac bez iskustva i autoriteta ne zna povući potez protiv Portugala…”, smatra Ćiro.

Komentirao je i Dinamovog savjetnika Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad slušam Mamića, čini mi se da mu nije ravan ni moj politički idol Plenković. Nije mu nitko ravan… Oni koji ga slušaju, ne mogu da ne vjeruju u njegovu nevinost… Da sam neutralan promatrač, što nisam, imam dojam da se Mamić ponaša kao uvrijeđeni, nevini čovjek. Nastupa agresivno i duhom koji je povrijeđen. Dominira, intrigira Hrvatsku, a i šire, svojim ponašanjem u sudnici…”, rekao je.

“S vremenom je postao šef. Ja sam zadnji koji bi trebao braniti Mamića. Ja sam mu bio kum i ja sam ga stvarao. Napravio sam mu sretnu mladost, a on meni nesretnu starost. Ne poznajem pametnijeg čovjeka od njega, ali on je mene zaje… On gazi sve na svom putu. On i Šuker su apsolutni vlasnici našeg nogometa, sve su zaje….”, dodao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.