Ćiro: Garantiram da ćemo se danas svi veseliti

ćiro
Foto: snimka zaslona

Miroslava Ćiru Blaževića za Škote ne vežu lijepe uspomene, zagrebačkih 1:1 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2002. godine koštalo ga je izborničke funkcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemojte me pitati hoćemo li danas uspjeti pobijediti Škotsku i proći skupinu. Hoćemo! Znam da izbornik Zlatko Dalić zna koji put do pobjede danas izabrati. Siguran sam da će izabrati najbolju formaciju i da će na travnjak u Glasgowu poslati u ovom trenutku najbolje igrače. Pamtit ćemo današnji dan jer ćemo napokon na njihovom terenu pobijediti do sada za nas nepobjedive Škote! Stigao je dan kad Škoti padaju”, rekao je Ćiro za Sportske novosti.

“latko Dalić je imao splet nesretnih okolnosti. Nikako ne smijemo zaboraviti da se ipak na neki način reprezentacija promijenila, stigla je nova generacija. Treba afirmirati mlade igrače, koji su jako, jako potentni. Međutim, ti mladići još nisu dovoljno iskusni da bi učinci bili onakvi kakve mi očekujemo”, kaže Ćiro.

“Ako ja mogu nešto garantirati, onda garantiram da ćemo se danas svi veseliti. Da, znam kakvu sam sad rečenicu izrekao, znam da je u današnjem nogometu tako nešto tvrditi jako nezahvalno, nikada se ne može nešto garantirati. Ali ja se, eto, odlučujem na to. Kroz svu našu reprezentativnu povijest smo pokazali da smo se znali izvući kad je bilo najteže. Danas ćemo se Škotima osvetiti za sve! Za sve muke koje su nam zadali, za svih tih pet utakmica u kojima ih nismo pobijedili zadnjih dvadeset godina”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.