Čiro o Anti Rebiću: ‘Izdao je Dalića, izdao je naciju…’

Foto: snimka zaslona

Nakon utakmice protiv Španjolske u osmini finala Europskog prvenstva, a poslije drame i produžetaka, jedan igrač posebno se našao na udaru medija, govorimo o igraču Milana Anti Rebiću, koji je sedam minuta prije kraja prvog poluvremena, kod rezultata 1:0 za Hrvatsku, mijenjao kopačke, Španjolci su to iskoristili i izjednačili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić se potpuno slomio te je poslije svega odgovorio na Instagramu, kritizirao je i izbornika Zlatka Dalića, koji ga je gurao u prvi sastav i kad su ga zbog toga mnogi kritizirali. Nakon svega Rebić je obrisao i objave i profil koji još uvijek nije aktivan. Kritizirao je Rebić i Roberta Prosinečkog, koji je također odgovorio neprimjereno te se zapitao tko je Ante. Ante Rebić je nogometaš koji nikad nije igrao za Crvenu zvezdu i nikad nije bio trener tog kluba, a na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prije tri godine bio je jedan od boljih hrvatskh igrača te je u skupini Argentini zabio prekrasan pogodak, Vatreni su pobijedili 3:0. Hrvatska je na kraju osvojila povijesno svjetsko srebro.

Nakon svega oglasio se i Miroslav Ćiro Blažević, koji je s Hrvatskom na SP-u 1998. osvojio brončanu medalju.

“Jako mi je žao jer Rebić je bio moj ljubimac. A nakon ove njegove nespretne izjave, on je za mene, a mislim i za reprezentaciju, “mrtav čovjek”. To je neoprostivo, to je najgore što jedan igrač može kazati. On je izdao Dalića, ali ne samo Dalića, nego cijelu naciju”, rekao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćiro se prisjetio i kakvu je Rebić imao popularnost u Hrvatskoj nakon SP-a u Rusiji.

“Pa nema tako dugo, sve mlade ženske Hrvatske su bile zaljubljene u njega! Tako je bio divan, i Dalić mu je bio tada najdraži. A sad nakon što je napravio to što je napravio… Nije ništa donio u ovim utakmicama na Euru, izgubio je sav kredibilitet, a s ovom izjavom je pokazao da nije ni sportaš. Jako mi je žao” zaključio je ”trener svih trenera”, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.