Ćiro: Šukeru se sve oprašta. On je takva nogometna veličina da to pokriva sve anomalije

Foto: MORH

Prošlo je dvadeset godina od osvajanja svjetske bronce u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moji dečki iz ‘98. u filmu su govorili kao Ciceroni; Asanović, Štimac, Vlaović, Bilić, Stanić, pa onda i mali Škrinjar u jednom drugačijem kontekstu. Divota patriotska! Osobito drugi dio filma bio je famozan, tako da su svi prisutni ostali ganuti”, rekao je Miroslav Ćiro Blažević za Večernji list.

“Ma što ću vam govoriti o sebi, sve je rekao Slaven Bilić: “Ćiro je najbolji trener na svijetu, to sam shvatio kad sam ja postao trener”, rekao je Ćiro.

Što kaže o Igoru Štimcu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ispričat ću vam povijesnu stvar. Kako sam se puno posvećivao analizi svega, shvatio sam da ih nisam smio sputavati, jer oni su svojevrsni genijalci, svaki od njih. Zvonimir Soldo bio je gospodin u kopačkama, diskretan, a nitko bolje od mene ne zna kakav je učinak imao. Taj je u folklornoj utakmici s Argentinom dobio drugi žuti karton. Rumunji dolaze, ja ostajem bez njega i već u svlačionici nakon Argentine razmišljam o toj utakmici. Zovem Štimca, jer sam znao da bi on mogao biti posljednji čovjek obrane. Pitam ga: ‘Igore, možeš li ti to? Na što dobivam odlučan potvrdan odgovor. Ispostavilo se da je Igor na toj poziciji dirigenta obrane bio tako sjajan, uspješan, dominantan da je na njoj ostao do kraja. ‘Ubij ga, hvataj ga, j… mu majku!’, zapovijedao je dirigent Štimac suigračima na ulasku u njegovu zonu, i svatko tko je u nju ušao naje… bi!”

Što kaže o Šukeru?

“Šukeru se sve oprašta. On je takva nogometna veličina da to pokriva sve anomalije koje se sad kod njega manifestiraju”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.