Šuker s djevojkom seli u Ameriku: Otvorio je restoran u Las Vegasu

Foto: fah

Nakon što je napustio funkciju predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Zlatna kopačka Svjetskog prvenstva 1998. i jedan od najboljih hrvatskih nogometaša u povijesti Davor Šuker (56) povukao se iz javnosti, a 24 sata javlja kako će postati i američki državljanin. Naime, pišu da je kupio stan u Las Vegasu i aplicirao za državljanstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti medij piše kako je Šuker u srpnju prošle godine otvorio restoran u Las Vegasu, kao suvlasnik, uz Seju Kašića (56). Pretragom interneta može se pronačćo taj restoran na portalu TripAdvisoru, gdje se predstavljaju kao “sportski bar i moderni europski restoran”.

“Garantiramo najsvježiju hranu, koja se dnevno nabavlja, raznolike sastojke, visoku kvalitetu, povoljne cijene…”, stoji nadalje u prezentaciji restorana.

Večernji list piše kako su Šukera nedavno u Las Vegasu navodno posjetili predsjednik HNS-a Marijan Kustić, izbornik Zlatko Dalić i prvi čovjek Rijeke Damir Mišković kada su bili na Super Bowlu.
> Kustić progovorio o Šukeru, Šimuniću i Jakobušiću

– O restoranskom biznisu ne zna ništa i neće se miješati, jer ima maksimalno povjerenje u mene. Poznajemo se više od 20 godina, upoznali smo se u Zagrebu, u uredu mog sugrađanina Orsata Zovka. Nakon toga dolazio je u Vegas gdje bi znao biti po mjesec, dva, pa smo se nastavili družiti. On mi je kao brat. Kad smo čuli da Bugari prodaju restoran, dogovorili smo se da ga kupimo i otvorimo nešto naše – ispričao je Kašić za Večernji list i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Poslužujemo autohtonu hrvatsku sol, masline, maslinovo ulje, pršut, vina i originalne hrvatske slastice. Moji su favoriti morski rižoto, pasta sa škampima i tartufima na bijelo i kolač od rogača.

Kašić je, nadalje pišu mediji, 23 godine radio u hotelu Bellagio, jednom od najatraktivnijih u Vegasu, gdje je susreo brojne poznate face. On i njegova djevojka dobili su green card za stalni boravak u Americi. Moguće da će brzo postati i američki državljani, piše Večernji list.

> Jerković i Šuker među najboljim strijelcima, Kane brani naslov
No, da se Šuker nije u potpunosti odselio dokazuje i podatak da je lani na svojoj kućnoj adresi na zagrebačkom Zelengaju, kako je ranije pisao Jutarnji list, registrirao tvrtku pod nazivom Golden Boot 98 d.o.o. U njoj je tajanstveni Šuker direktor i osnivač, tvrtka ima temeljni kapital od 2,5 tisuća eura, a prijavljena je za niz djelatnosti, no njezina pretežita djelatnost je savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrtka je lani prijavila prihod od 267,9 tisuća eura, te dobit od 211,2 tisuće eura. Osim toga, Šuker je ušao i u suvlasništvo još dva trgovačka društva iz Osijeka, YSolari d.o.o. za proizvodnju električne energije, te Yil Logistic d.o.o. također iz Osijeka. Partner mu je u te dvije tvrtke poduzetnik Mario Perković koji je, sudeći prema financijskim servisima, svojedobno bio u upravi jedne lokalne nogometne škole, a i u drugim tvrtkama, od kojih su neke završile u stečaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.