Član Uprave Dinama komentirao napise da Mamić vodi klub

Foto: snimka zaslona

Krešimir Antolić, član Uprave GNK Dinamo, komentirao je za HRT situaciju u zagrebačkom prvoligašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je zbog pandemije izazvane koronavirusom odlučio smanjiti plaće igračima, stručnom stožeru i članovima radne zajednice sljedećih šest mjeseci. Igrači i trener Nenad Bjelica nisu pristali na to, a iz Uprave kluba tvrde da im nije jasno zašto.

– Nismo htjeli da budemo zabava za mase, donijeli smo odgovornu odluku prilagođenu ozbiljnosti situacije koja je bila usmjerena prema zaštiti ugovora u Dinamu, od radnih ugovora do igračkih. Mislim da su igrači na brzinu i preemotivino odbili, mi smo se, iz obaveze prema drugima, zahvaliti, ali nismo mogli reći da su igrači podržali to kad nisu. Mi nismo blatili igrače, ali nismo mogli lagati javnosti i reći da su pristali kad nisu, rekao je Antolić za HRT.

Komentirao je, između ostalog i ulogu Zdravka Mamića kao savjetnika, koji je objavio javno plaće trenera i njegovog stručnog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dio javnosti i pojedinaca u medijima i dio navijača u svemu što se u Dinamu događa turbulentno i neugodno vidi Zdravka Mamića. On je savjetnik kluba zbog svoje višegodišnje uloge u Dinamu, iskustva i energije koju je ugradio u Dinamu. No, Dinamo vodi upravi Uprava kluba sa stučnim suradnicima koji su autori ovih mjera. Mi smo ih sagledali i prihvatili i to je jedina istina. Nekakve mašte o tome da Zdravko Mamić iz svog dnevnog boravka vodi Dinamo, to prepuštam onima koji imaju takvu maštu. Svaki dan, Vlatka Peras, predsjednica uprave, Amra Peternel i ja predano radimo za klub sa svim našim zaposlenicima. I svesti to pod nazivnik da je Zdravko Mamić to naredio je pomalo uvredljivo za nas, rekao je Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.