Conor McGregor ispisao povijest: Postao prvi borac s dva pojasa!

Foto: Twitter

Conor McGregor, irski FC borac slavio je tehničkim nokautom protiv Eddieja Alvareza u drugoj rundi borbe za prvaka u lakoj kategoriji, te je postao prvi čovjek u povijesti UFC-a s dva pojasa prvaka u dvije različite divizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najbolji sam u ovom sportu! Nema mi nitko ravan. Dajte mi taj drugi pojas”, vikao je nakon što je ostvario pobjedu. Bio je na korak do toga da sve bude gotovo već u prvoj rundi, ali je borac iz Philadelphije izdržao čak tri rušenja ljevicom.

McGregor je od početka do kraja borbe diktirao tempo i vješto izbjegavao svaki Alvarezov pokušaj hvatanja u klinč s obzirom da je jedna od njegovih specijalnosti hrvanje.

Nakon što je dobio pojas popeo se na ogradu i kako je obećao jedan pojas je stavio preko jednog, a drugi preko drugog ramena. Cijela dvorana je skandirala “Conor, Conor”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bio pravi UFC spektakl koji se po prvi put u povijesti održao u New Yorku. Gotovo dva desetljeća trebalo je da političari shvate koliki je ovo spektakl. Preko 20 tisuća ljudi koji su došli pogledati ga za to je platilo čak 17,7 milijuna dolara.

Što sada slijedi za Irca? Većina vjeruju da je to Rus Khabib Nurmagomedov koji je u preliminarnim borbama pobijedio Michaela Johnsona i otvoreno od Dana Whitea, predsjednika UFC-a, tražio okršaj s “irskom kukavicom”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.