Liverpool na prodaju: Odmah se javio Conor McGregor

Foto: snimka zaslona

Fenway Sports Group, vlasnici Liverpoola, spremni su prodati jedan od najpopularnijih svjetskih nogometnih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U posljednje je vrijeme bilo puno promjena vlasništva i glasina o promjenama vlasništva klubova u Premier ligi pa je neizbježno i da nas redovito pitaju o situaciji u Liverpoolu. FSG je često dobivao izraze interesa trećih strana da postanu dioničari Liverpoola.

Već smo ranije rekli da bismo uzeli u obzir nove dioničare ako bi to bilo u najboljem interesu kluba. FSG je i dalje potpuno posvećen uspjehu Liverpoola na terenu i izvan njega”, stoji u priopćenju Fenway Sports Groupa.

Nije trebalo dugo da se javi puno zainteresiranih, a a jedan od najpoznatijih mogućih kupaca je MMA superzvijezda Conor McGregor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To bi bilo fantastično! Već sam zatražio informacije o ovome, čim sam čuo. Kakav preokret, kakav klub”, odgovorio je McGregor na Twitteru na pitanje fana hoće li kupiti klub s Anfielda.

Gledajući njegovu zaradu, teško da ga može kupiti sam, no može postati djelomični vlasnik ako se udruži s drugim investitorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.