Corinna Schumacher objasnila zašto krije informacije o Michaelu

Schumacher
Foto: fah

Supruga Michaela Schumachera, koja stradalog šampiona Formule 1 oprezno štiti od javnosti od nesreće na skijanju 2013. otvorila se u Netflixovom dokumentarcu koji izlazi 15. rujna, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svakog dana mi nedostaje. Ne samo meni, cijeloj obitelji, djeci, njegovom ocu, svima koji ga okružuju. Michael svima nedostaje, a tu je. Drukčiji je, ali je tu. Svakog mi dana pokazuje koliko je jak”, rekla je Corinna Schumacher.

“Uvijek je cijenio privatnost, a mi nastojimo i dalje živjeti kao obitelj, kako je Michael volio i kako još voli. Zajedno s njim radimo terapije i činimo sve kako bi mu bilo bolje i kako bi mu bilo ugodno. Nastavljamo sa životom, a privatno je privatno, kako je on uvijek govorio. Vrlo mi je važno da može nastaviti uživati u privatnosti koliko je god moguće. On je uvijek štitio nas, sad mi štitimo njega”, objasnila je supruga.

“Nemam priliku za iskustva i trenutke koje mnogi ljudi imaju s roditeljima, ili ih imam u manjoj mjeri. Mislim da to nije pošteno. Mislim da bismo se tata i ja danas razumjeli na drukčiji način, jednostavno zato što govorimo istim jezikom, jezikom motosporta. Imali bismo toliko toga za razgovor… Najčešće razmišljam o tome, kako bi to bilo kul. Sve bih dao za to”, rekao je njihov sin Mick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.