Ćorluka napušta Lokomotiv

Foto: Snimka zaslona

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka objavio je kako na kraju sezone odlazi iz moskovskog Lokomotiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Draga crveno-zelena obitelj, nije mi lako ovo napisati, ali, nažalost, ovaj trenutak je morao doći. Želim vas obavijestiti da će po završetku sezone doći vrijeme za oproštaj. Želio bih vam zahvaliti na prekrasnih devet godina: od prvog dana kada ste me prihvatili kao svog i pokazali mi da je igranje za ovaj klub velika privilegija. Vaša ljubav i vaše poštovanje zauvijek će mi ostati u sjećanju. Sezona još nije gotova, a mi ćemo je završiti što je bolje moguće”, napisao je bivši stoper Vatrenih na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.