Corriere dello Sport: Edin Džeko na korak do prelaska u Juventus

Foto: fah

Bosansko – hercegovački napadač Edin Džeko navodno je sve bliže Juventusu, još jedna je to od brojnih spekulacija ljetnog prijelaznog roka dok se čeka da Lionel Messi napusti ili ne napusti Barcelonu. Ipak, prelazak Džeke iz Rome u Juventus nije nerealna priča ovog prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Džeko želja novog trenera Stare dame, Andrea Pirla. Naime, Pirlo želi iskusnog napadača koji bi bio podrška još iskusnijem Cristianu Ronaldu budući da su Argentinca Gonzala Higuaina već otpisali. No Juventus je, navodno zainteresiran i za već spomenutog te neizostavnog Lionela Messija, a što je zapravo znanstvena fantastika s obzirom da u svojim redovima već imaju Ronalda te da bi Messi i Ronaldo zajedno itekako opteretili Juventusov ionako prenapregnuti proračun.

Kako piše Corriere dello Sport jutros Džekin je transfer u Juventus već dogovoren, navodno je tek pitanje vremena kad će sve dobiti i službenu potvrdu. Corriere dello Sport piše isto tako kako je Džeko pristao otići u Juventus i da je takvu odluku donio nakon razgovora s obitelji. Džeki je, kako sada stvari stoje, zajamčena plaća u Juventusu ista kakvu ima još uvijek u Romi, a koja na godišnjoj razini iznosi 7.5 milijuna eura. Od ovog transfera Roma će inkasirati 12 milijuna eura. Juve bi trebao odmah na račun rimskog kluba uplatiti deset milijuna eura, dok će ostala dva milijuna biti isplaćena kroz bonuse. Navodno će ovaj novac koji će dobiti od Juventusa Roma iskoristiti kako bi dovela zamjenu za bosansko – hercegovačkog napadača, glavna im je želja Arkadiusz Milik, poljski nogometaš koji trenutačno igra za talijanski nogometni klub Napoli, a član je i poljske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.