Corriere dello Sport objavio: “Modrić lajkao objavu Milana i učinio da navijači opet sanjaju”

Foto: Twitter

Luka Modrić oduvijek je volio Milan i pratio ga je zbog idola Zvonimira Bobana. Sada Zvonimir Boban želi Modrića dovesti u Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da Modrić preko društvenih mreža prati Milan koji je jučer objavio video službenog rasporeda za novu sezonu u Serie A, koju će započeti 25. kolovoza gostovanjem kod Udinesea, a Luka je sve to lajkao.

“Modrić lajkao objavu Milana i učinio da navijači opet sanjaju”, napisao je odmah rimski Corriere dello Sport.

Real sada radi na stvaranju nove generacije, tako da bi možda i mogao pustiti Modrića, koji će napuniti 34 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.