Čovjek koji je dosad štitio Kovača odlazi iz Bayerna

28 August 2019, Bavaria, Munich: Bayern Munich coach Niko Kovac (L) and Uli Hoeness, president of FC Bayern Munich, attend a ceremony held by Markus Soeder, Minister President of Bavaria to celebrate winning the German Championship and the DFB Cup 2018/19, at the Bavarian State Chancellery. Photo: Peter Kneffel/dpa

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness u 67. godini odlazi iz kluba u mirovinu, a kako je redovito podržavao Niku Kovača jasno je kako hrvatskom stručnjaku neće biti lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najvažnije je što je potrebno prestati kriviti trenera za sve. Igrači igraju loše utakmice, ne trener”, rekao je jednom prilikom. On smatra da Bayern ne igra loše.

“Igra nam nije oduševljavajuća u kupu, no u tom natjecanju jedino je bitno proći dalje. Previše smo kritični. Najvažnije je pobjeđivati, a lijep nogomet će doći”, poručivao je.

“sosadašnje utakmice protiv jakih suparnika, Tottenhama, Leipziga i Schalkea, pokazale su da protiv njih dajemo sve. Neporaženi smo u Ligi prvaka, a u prvenstvu smo korak do vrha. Vjerujte mi, Bundesligu ćemo jako brzo učiniti dosadnim prvenstvom”, istaknuo je jednom prilikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.