Dalić kao izbornik i Modrić kao kapetan: Evo zašto su dobar tim!

Foto: fah

Teško je bilo Hrvatskoj igrati protiv Danske, no, nitko neće znati što je izborniku Zlatku Daliću i kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću, bilo u glavi u 116. minuti, nakon što je Luka Modrić u produžetku protiv Danske promašio jedanaesterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Luka nije od onih koji odustaju, ili mu barem Dalić to nije dopustio. Svi pamte trenutke nakon završetka produžetaka, kad je Dalić prišao i nešto rekao Modriću.

“Rekao sam mu da sada ne smije potonuti, tko će ako neće on… Luka vodi ovu momčad. Trebalo je hrabrosti, ovo je bilo teško gledati, a kamoli igrati”, otkrio je Dalić nakon utakmice.

I Luka ga je poslušao i rekao: “Pucat ću još jednom”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I opet nije pucao dobro, ali ovaj je ušao. Treba hrabrosti za to, to čini razliku između prosječnog i vrhunskog igrača. I da, Luka će ih opet pucati ako bude trebalo”, jasna je poruka Dalića

A slika nakon utakmice, kad su se zagrlili izbornik i kapetan, govori više od riječi.

Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.