Dalić: Moramo pokazati karakter i vratiti se u igru

Foto: fah

– Težak poraz i čestitam Austriji na pobjedi. Isprika našim navijačima koji su došli na današnju utakmicu zbog poraza, rekao je izbornik Zlatko Dalić za Novu TV nakon poraza od Austrije 0:3 u Osijeku na otvaranju Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prvih pola sata smo igrali dosta dobro, ali nakon gola koji smo primili nismo se više mogli vratiti u igru. Pali smo, nismo više bili ekipa. Nemoć, loša naša utakmica. Moramo kroz sljedeće tri utakmice se vratiti.

Istaknuo je da ga novi austrijski izbornik Rangnick nije iznenadio.

– Znali smo da je Austrija brza i agresivnija. Sve smo mi znali. Naišli bi na blok, griješili bi u pasevima, brzo su osvajali teren i zabili gol iz dobrih šuteva i akcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za tri dana hrvatska reprezentacija na Poljudu će ugostiti Francusku.

– Sad moramo pokazati karakter. Ovo je težak poraz koji nismo očekivali. Kraj je sezone, ali tako je drugima. Moramo pokazati karakter i pokušati se vratiti u igru. Odigrati dobru utakmicu u Splitu i na neki način se vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.