Dalić: Vjerujem da ćemo na Poljudu slaviti odlazak u Katar

Foto: fah

Izbornik Zlatko Dalić danas je u svojem 50. susretu na čelu Vatrenih došao do velike 3:0 pobjede nad Slovenijom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mogu jedino čestitati igračima na ovako sjajnoj utakmici koju su odigrali i na ovom ciklusu, sedam bodova. Večeras je bilo najkvalitetnije, agresivno i kompaktno, puno smo energije uložili. Navijači su opet s Poljuda poslali poruku koliko vole reprezentaciju, bez obzira što to pojedinci to pokušavaju uništiti pričom “da ništa ne valja”. Ovo je dokaz da valja, očekujem da će Slavonija u listopadu s velikom podrškom se plasirati u Katar, poručio je izbornik Zlatko Dalić, piše HRT.

Na pitanje je li Hrvatska zapravo hajdučki pobijedila jer su tri Hajdukovca zabila golove, a on je i sam igrao na Poljudu.

– Pobijedila je Hrvatska, mi moramo bit zahvalni za ovu atmosferu, očito nam Poljud leži, bilo je sjajno protiv Mađara, nije bilo loše protiv Rusije i nadam se da ćemo na Poljudu slaviti prolazak u Katar, dodaje izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručio je Luku Modriću da ga čekaju kao kapetana u listopadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.