Kek: Deklasirani smo, Hrvatska je pokazala zašto je najbolja u grupi

Foto: fah

Slovenska nogometna reprezentacija teško je stradala kod Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ekipa Zlatka Dalića slavila je 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, vidno razočarani bili su vratar Jan Oblak te izbornik Matjaž Kek.

– Hrvatska je imala puno prilika u prvih pola sata, imali smo i nekoliko kontri. Nismo bili na nivou ovakve utakmice, istaknuo je na početku vratar Slovenije Jan Oblak.

Izbornik Matjaž Kek nije mogao ničime biti zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sjajna atmosfera. Bili smo deklarsirani. Poraz koji je lako mogao biti i veći, nismo zaslužili ništa više. Hrvatska se razigrala, čestitam im, najbolji su u našoj skupini i to su večeras dokazali.

Oblak kaže da treba ipak gledati prema naprijed, da su im preostale tri utakmice još do kraja.

– Neki igrači su danas bili ispod nivoa, stoga je i došlo do ovog poraza. Razočarala me cijela ekipa kako se predstavila u ovom sjajnom nogometnom ambijentu, dodaje Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, poručili su da u drugom poluvremenu nisu mogli ništa promijeniti i da su primili još dva gola.

– Imamo puno, puno problema. Pošteno je da sjednemo i razgovaramo u kojem smjeru dalje. Na ovakav način dalje više ne može, ističe izbornik Slovenije, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.