Kek: Porazi se ne slave, ali nogomet je u Sloveniji opet doma

epa11450886 Head coach Matjaz Kek of Slovenia looks on prior to the UEFA EURO 2024 Round of 16 soccer match between Portugal and Slovenia, in Frankfurt Main, Germany, 01 July 2024. EPA/ANNA SZILAGYI

Portugal se plasirao četvrtfinale Europskog prvenstva u Njemačkoj nakon što je u susretu osmine finala u Frankfurtu pobijedio Sloveniju 3:0 boljim izvođenjem jedanaesteraca. U osnovnih 90 minuta, kao i u produžetku ogleda, golova nije bilo. Slovenski izbornik Matjaž Kek ovako je prokomentirao kraj natjecanja za svoju momčad:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada izgubiš nakon izvođenja jedanaesteraca protiv reprezentacije kakva je Portugal, ostaje neki žal. Porazi se ne slave. Bila je ovo prava utakmica s nesretnim završetkom. Ponosan sam što vodim dečke s karakterom. Oko mene je ekipa koja je dobila zadovoljštinu već i time što je nogomet u Sloveniji opet doma.”

Slovenski vratar Jan Oblak je dodao:

“Kad sve to vidiš, tim je teže. Nažalost, nije završilo kako smo htjeli. Naši navijači su bili nevjerojatni, stoga mi je još teže što nismo uspjeli. Nedostajalo je malo sreće.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.