Đalović: Možda smo pravu priliku propustili u Rijeci

epa11550381 Rijeka's coach Radomir Dalovic looks on during the UEFA Europa League third qualifying round, second leg soccer match between IF Elfsborg and HNK Rijeka, in Boras, Sweden, 15 August 2024. EPA/ADAM IHSE SWEDEN OUT

Nogometaši švedskog Elfsborga su nakon remija na Rujevici u uzvratnom dvoboju treće kvalifikacijske runde Europske lige svladali Rijeku 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslali su time Riječane u borbu za uthešnu Konferencijsku ligu.

Hrvatskog doprvaka je u Švedskoj nakon iznenadne smjene Željka Sopića vodio Radomir Đalović.

Nažalost svih nas nismo uspjeli proći Elfsborg i nastaviti natjecanje u Europskoj ligi. Mislim da smo u prvom dijelu izgledali dobro, imali neke situacije, no poslije smo malo pali. Očekivao sam da se u nastavku dignemo, da izgledamo bolje, preživjeli smo neke teške situacije, ali onda smo primili gol iz jedne individualne pogreške. Pokušali smo se poslije vratiti zamjenama, no nismo uspjeli. Mislim da smo protiv jedne ovako fizički jake momčadi na njihovom terenu trebali imati bolji rezultat, a da smo možda pravu priliku propustili u Rijeci u prvoj utakmici. No, što je tu je, nemam što zamjeriti igračima, rekao je i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U nedjelju nas očekuje Istra i pokušat ćemo ući u Konferencijsku ligu. No prvo ćemo se dobro pripremiti za Istru, dosta je igrača od ovog terena umorno, neke ćemo sigurno rotirati i dati šansu drugima. Iskreno mi je žao i zbog ovih navijača koji su nas pratili u Švedskoj, dali smo sve od sebe da ih razveselimo. Pozvao bih sve da nam daju podršku u nedjelju, pa i u četvrtak, ovi mladi momci to zaslužuju, njima će to jako puno značiti, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.