Dambrauskas: Ovo je veliko razočaranje, protiv Dinama moramo biti bolji!

dambrauskas
Foto: fah

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas nije bio raspoložen nakon što su njegovi igrači odigrali vrlo lošu utakmicu u Puli, jedan umjesto tri boda znači da je naslov sve dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Uspjeli smo doći u vodstvo, ali nije bila igra kao što smo se nadali. Uvjeti nisu bili laki. Ne smijemo se žaliti, ovo su dva dobra tima. Smatram da smo imali šanse, dali smo taj gol, ali ovaj rezultat nije ono što smo očekivali. Očekivali smo jako tešku utakmicu, ali puno bolji rezultat.

Hajduku je danas falilo agresivnosti, bili su dosta pasivni i Istra je lagano iznosila loptu:

– Kada ne pobijediš onda ima puno problema. Bili smo pasivni, presing nije bio dovoljan visok, branili smo se u svojoj polovici i to ne volimo. Moramo poboljšati to u ostalim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iduće subote Hajduk igra veliki derbi protiv vodećeg Dinama, to bi vrlo lako mogla biti utakmica koja će odlučiti prvaka:

– Očekujem puno bolju utakmicu nego danas. Ovo danas je veliko, veliko razočaranje. Izgubili smo bodove bez veze i sljedeći vikend moramo biti puno bolji. Imamo sada tjedan dana za pripremu za utakmicu s Dinamom i moramo biti spremni, rekao je za kraj Dambrauskas, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.