Damir Batinić podnio ostavku, oglasio se i Bruno Marić

Foto: fah

Osječki sudac Damir Batinić dao je pismenu ostavku na mjesto dopredsjednika sudačke komisije, na koje ga je HNS postavio jučer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Batinić je kao glavni razlog naveo imenovanje Brune Marića na mjesto glavnog čovjeka sudačke komisije. U svojoj ostavci istaknuo je kako je Marić sudac koji radi na “daljinski iz Međugorja”, aludiravši naravno na utjecaj Zdravka Mamića.

Još od derbija Dinama i Hajduka krajem siječnja, pa cirkusa s VAR tehnologijom na utakmici Rijeka-Šibenik par dana kasnije, zakotrljala se lavina i nema joj kraja, piše gol.hr

Od tada je Dinamo najavio da više neće biti “napucavanja s njima”, Rijekin Damir Mišković najavio je brze promjene, promjena je i stigla – smijenjen je šef sudačke komisije Ante Kulušić. Jučer je izabran novi šef sudačke komisije Bruno Marić, a već danas ostavku je zbog toga podnio dopredsjednik Damir Batinić uz teške insinuacije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Predsjednik Komisije sudaca u ovom “osjetljivom” trenutku mora biti osoba koja ima svoj stav i mišljenje, netko tko se može othrvati raznim utjecajima i pritiscima, te onaj tko neće biti “daljinski navođen” iz Međugorja.”

“Daljinskim navođenjem iz Međugorja” Batinić jasno implicira da je novi šef sudačke komisije Bruno Marić pod utjecajem Zdravka Mamića. Je li Marić Mamićev čovjek?

“Ne bih to komentirao to sada. Kada to pročitam onda ću vidjeti u kojem ćemo smjeru reagirati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.